29 februar 2016

Hvordan vi sover


Jeg prøver lære William hvordan de forskjellige sover....
Hesten sover f.eks stående, den låser alle ledd.
Mens da han skulle vise hvordan pappa sover så la han seg på sia å sa
"au vondt i ryggen"


Hvordan sover mamma da?
Det var rett ut med kjeften kollåpen!! Lekkert!
Mens flaggermusa, vel den henger som kjent opp ned


5 kommentarer:

 1. Hi hi skjønningen,

  Ville bare innom for å høre om det står bra til med pus, høres heilt sprøtt ut at dyrlegen ikkje ein gang så forskjell på ho og han katt?!!
  Har kastrert to av mine hankatter og var med inn begge gangene, kanskje det var lurt, for da så eg hva dei gjore med han, syns fryktelig synd på han.
  Ps ein bør jo kunne stole på at, vetrinærer vet hva dei gjør.

  Sender klem og kos til både deg og pus.

  SvarSlett
 2. Må bare si meg enig med Mira.....og jeg fatter bare ikke,hvor denne dyrlegen har fått utdannelsen sin fra.......holdt på og begynne å grine,da jeg leste dette !! Hadde aldri kunnet drømme om en sånn uvitenhet.....på en person som man bare må sette sin lit til,når dyra våre blir syke. Håper virkelig det går bra med pus,stakkar han har hatt en tøff tid,pga denne uansvarlige dyrlegen. Lurer på hva som rører seg i samvittigheten,når dette ble oppdaget......jeg finner nesten ikke ord. Men god klem til dere begge,og selvsagt en laaang kos til William også,han er bare herlig !!!! :)

  SvarSlett
 3. Det har skjedd mer i denne saken men ønsker ikke henge noen ut, for det er det jeg vil gjøre om jeg sier noe mer her nå.
  Saken er at etter trippesjekk viser det seg at han faktisk er kastrert, måtte til dyrlegen igjen med ultralyd osv....MEN det er ikke gjort på noen fin måte, skal vi si det sånn. Han skal på ny sjekk i morgen, for han har vært veldig dårlig men begynner komme seg nå etter den nye dyrlegen begynnte behandle han.

  SvarSlett
 4. Huff,så bra det går bedre......har vært så redd for og lese at det ikke skulle være bra........blir helt dårlig jeg,av sånne ting. Men sjønner at du ikke vil henge ut noen,det fører jo ingenting godt med seg,uansett. Ønsker god bedring videre,til pusen,- så satser vi på han blir helt frisk,og klar for nye sprell ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det går bedre men så stygt ut her for en uke siden. Men takket være en flink dyrlege som står på her så ser det ut at pus kommer seg å det går rett vei. Skal på sjekk i dag med han. Da skal han bestemme om han får gå ut eller om han må være inne lengre (vært inne en mnd nå) Alt avhenger av såret og betennelsen....for en tid han har hatt denne pusen, grusomt :(

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar i bloggen:)